Feniks sistem d.o.o., Beogradska 8, Beograd, Srbija
Tel: 011/ 3618-373 062/348-610 e-mail:fenixsistem@gmail.com
W: https://www.feniks.rs Žiro račun: 170-301003593-65

Novi Beograd (Beograd), Tošin bunar

ID: 4

Broj nekretnina u projektu: 0

Opis

Na Novom Beogradu uskoro niče kompleks pogodan za stanovanje ušuškan u zelenoj oazi ka Bežanijskoj kosi. Mir, zelenilo i pešačke staze sa jedne, i neposredna  blizine  ključnih mesta i institucija, školskih i zdravstvenih ustanova, šoping centara i prostranih bulevara sa druge strane, budućim stanarima ovog kompleksa  pružaju komfor,  sigurnost i luksuzan enterijer koji su idealni za život porodica sa zahtevnim dnevnim obavezama.  Zaokružujući prostor protkan bogatim poslovnim, zabavnim i rekreativnim sadržajima, NEW MINEL Residence & Office  kondominijum koncept pruža privatnost, sigurnost, udoban i kvalitetan život svojim budućim vlasnicima.
 
Ova lokacija posebno je pogodna onima kojima je bitna odlična povezanost - teško da sa neke druge lokacije možete brže do autoputa ili aerodroma. 
 
Ponudu stambenih jedinica svih 5 lamela ovog kondominijuma možete pregledati na linkovima ispod, dok se za ponudu poslovnog prostora i stanova na vrhu zgrada, možete obratiti direktno našoj službi prodaje.