Feniks sistem d.o.o., Beogradska 8, Beograd, Srbija
Tel: 011/ 3618-373 062/348-610 e-mail:fenixsistem@gmail.com
W: https://www.feniks.rs Žiro račun: 170-301003593-65

Novi Beograd (Beograd), Tošin bunar

ID: 7

Površina: od 26,79 do 80,06 m²

Cena: od 23.959,71 do 30.138,00 RSD/m²

Cena: od 3.180,00 do 4.000,00 €/m²

Broj nekretnina u projektu: 11

Opis

 

Stambeno – poslovni kompleks New Minel nalazi se na idealnoj lokaciji i odlikuje ga najkvalitetnija i najsavremenija materijalizacija. Čitav objekat je projektovan tako da prati potrebe i način života savremene porodice i upravo iz tog razloga, svi sadržaji koji se nalaze u sklopu kondominijuma napravljeni su da pomognu modernoj porodici u organizaciji dnevnih obaveza i uštedi vremena. Stanarima će na raspolaganju biti različiti objekti ugostiteljske i komercijalne delatnosti, kao i vrtić, igraonica i igralište za najmlađe.

Za izgradnju stanova različite strukture i orijentacije koristi se najsavremenija materijalizacija, inovativna rešenja i moderna tehnologija koja kvalitet stanovanja podiže na još viši nivo.
Zaokružujući prostor protkan bogatim poslovnim,zabavnim i rekreativnim sadržajima, kondominijum koncept pruža neophodnu privatnost, sigurnost i udoban život budućim stanarima. Materijalizacija pojedinih delova objekata, sa postojanim prirodnim materijalima, oslikava njihov karakter i arhitektonski program. Kompleks je zamišljen kao poluzatvorena celina sa svim potrebnim elementima za život.

Svi fasadni zidovi objekta kao i pregradni zidovi u okviru stana, zidaju se od kvalitetnih termo blokova, poboljšanih termičkih karakteristika.

Zidovi između stanova se zidaju otežanim blokovima sa poboljšanom zvučnom izolacijom.Zidovi između stanova i zajedničkih hodnika se, nakon zidanja, dodatno oblažu kamenom vunom debljine d=5 cm kao i gips-kartonskom, dvostrukom oblogom, na metalnoj potkonstrukciji.

Fasadna stolarija koja se ugrađuje na kompleksu „New Minel“ je aluminijumska stolarija renomiranih svetskih proizvođača, čiji su se kvalitet i postojanost najbolje pokazali u prethodnim objektima istog tipa i namene.

Parket je hrastov, višeslojni parket, sa prirodnom teksturom hrasta, visokokvalitetan i ekonomičan za održavanje.

Cena je  bez PDV-a.

Bez agencijske provizije za kupce