Sektor investicija

Kompanija FENIKS SISTEM u svom sastavu ima tri radne jedinice koje se bave prodajom i kupovinom kuća i stanova u Beogradu. Prateći razvoj tržišta i ekspanziju građevinarstva u Beogradu u poslednjih nekoliko godina, pored izvođenja građevinskih radova i izgradnje objekata u želji za što kvalitetnijim pristupom ovoj oblasti, formirali smo SEKTOR LOKACIJA, INVESTICIJA I KAPITALNIH OBJEKATA koji se na specijalizovan način bavi pripremom lokacija za individualnu, kolektivnu i industrijsku gradnju. Pored lokacija koje pripremamo za našu kompaniju, pripremamo i lokacije koje nudimo na tržištu lokacija (definisan imovinsko-pravni deo, urbanistički deoitd).

Kolektivna i individualna gradnja

Lokacije koje pripremamo za individualnu i kolektivnu gradnju nudimo uglavnom na atraktivnim lokacija u Beogradu (ili na lokacijama koje su manje interesantne ali donose veći profit Karaburma, Mirijevo, Cerak, Žarkovo i sl.). Kompanija FENIKS SISTEM u svoje ime definište imovinsko-pravni deo, koji dovodi do optimalnog nivoa (ukoliko ima nedostataka ili spornih tačaka), obavlja sa vlasnicima nepokretnosti i korisnicima parcela komercijalne pregovore i postiže dogovor vezano za procenat davanja prema istim, pribavlja neophodnu urbanističku dokumentaciju (uvid u urbanistički plan, akt o urbanističkim uslovima itd.) i tako definisanu lokaciju nudi tržištu.

Industrijska gradnja

Interesovanje klijenata vezanih za ovaj tip gradnje je uglavnom usmereno na magistralne pravce koji se nalaze u neposrednoj blizini Beograda. Lokacije koje izazivaju najveću pažnju su: Auto put Beograd-Zagreb (od zone Bežanijske kose, Dobanovci zaključno sa Šimanovcima) - Novosadski put (Altina, Galenika, Metro itd. do ulaska u Batajnicu) - Stari Novosadski , odnosno Batajničli put (od izlaska iz Zemuna do ulaska u Batajnicu) - Smederevski put (od izlaska iz Beograda, Leštane sa Kružnim putem i izlaskom na auto-put Beograd-Niš do Grocke).

Pored ovih poslova, u mogućnosti smo i da ponudimo investitorima i našim kupcima lokacija i obavljanje za njihov račun čitave lepeze poslova do dobijanja pravosnažnog odobrenja za gradnju po vrlo pristupačnim cenama i u znatno kraćim rokovima od uobičajenih (što naročito interesuje naše poslovne partnere van Beograda jer je štednja u radnim danima u odnosu na cenu našeg angažovanja ogromna). Ukoliko kod vas postoji interesovanje za ovaj vid našeg angažovanja, u vrlo kratkom roku možete od nas dobiti CENOVNIK POSLOVA U PRIBAVLJANJU KOMPLETNE DOKUMENTACIJE ZA GRADNJU (zaključno sa pravosnažnim odobrenjem za gradnju) razbijen po stavkama.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?