Kodeks poslovanja

Kodeks profesionalne i poslovne etike posrednika u prometu nepokretnosti podrazumeva dužnost posrednika da svoj rad obavlja dostojanstveno braneći ugled i rad svoje profesije.

Posrednik je dužan poslove obavljati savesno i stručno negujući dobre profesionalne odnose s kolegama, saradnicima i klijentima te na vreme ispunjavati svoje obveze prema društvu. Kodeks poslovanja obavezuje sve posrednike da stalno usavršavaju svoje stručno znanje.

Kodeks poslovanja nalaže posrednicima da se korektno odnose prema klijentima i poštuju njihova uputstva i naloge. Također, dužni su klijente istinito obaveštavati o činjenicama vezanim uz obavljanje posla te na vreme ukloniti svaku zabludu klijenta.

Posrednici su prema Kodeksu profesionalne i poslovne etike posrednika u prometu nepokretnosti dužni čuvati kao profesionalnu tajnu sve što su pružanjem usluga posredovanja saznali od kolega ili klijenata.

Svi posednici agencije FENIKS SISTEM obavezni su da poštuju Kodeks profesionalne i poslovne etike posrednika u prometu nepokretnosti.

Pročitajte celi Kodeks profesionalne i poslovne etike posrednika u prometu nepokretnosti.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?