Tražimo lokacije za gradnju

FENIKS SISTEM – SEKTOR ZA INVESTICIJE potražuje kuće i placeve na lokacijama na kojima je dozvoljena gradnja stambenih, poslovnih ili industrijskih objekata. Veliki broj završenih poslova kao i zadovoljstvo naših klijenata najveća je garancija uspešnosti koju ovaj sektor ostvaruje u poslednjih nekoliko godina.

Iskoristite mogućnost da vašu staru kuću zamenite za pravu vrednost u vidu novca ili kvadrata u novom objektu, zidanom po najsavremenijim standardima i na taj način poboljšate kvalitet sopstvenog života.

Ako ste vlasnik lokacije za gradnju možete dobiti:
  • Stan u novoj zgradi na istoj lokaciji čime ćete poboljšati uslove stanovanja obzirom da dobijate novu nepokretnost visokih standarda gradnje, garažu, centralno grejanje i sl., u roku od 15 - 18 meseci, uz mogućnost projektovanja vlastitog stana prema posebnim zahtevima, a sve to uz punu pravnu i finansijsku sigurnost
  • Novac kojim možete rešiti sva planirana životna pitanja ili kupiti nepokretnost na drugoj lokaciji
  • Mogućnost kombinovanja: stan na Vašoj ili drugim lokacijama plus novac do visine vrednosti koju dajete
U svakom slučaju javite se da se upoznamo i razgovaramo o vašim željama, mogućnostima i potrebama. Naš stručni tim je spreman da vam, bez ikakve nadoknade, pomogne u konsultacijama bez obzira da li ste se već odlučili na takav korak ili još uvek razmišljate o tome.

Pomoći ćemo vam da donesete najbolju odluku vezano za vašu nepokretnost uvažavajući veliku emotivnu vrednost koju ista ima za vas. Posebno smo zainteresovani za dogovor sa vlasnicima starih kuća na lokacijama na kojima je dozvoljena gradnja na opštinama: Vračar, Voždovac, Zvezdara, Palilula i Savski Venac.

Dozvolite nam da vam pomognemo da vašu staru kuću pretvorite u novu vrednost.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?